
Husk ændringer i antal til jeres frokost kan ske helt op til hverdagen før kl. 10.
Beskrivelse
Valg af retter
Læg det ønskede antal kuverter i kurven, gennemfør bestillingen, og vi kontakter dig snarest, så vi kan fastlægge menuen sammen.
Menuen
Forretter
Menuen
Forretter
Rødbedesyltet laks
Med citroncreme, dildsaltet agurk og radise.
Karamelliseret kammuslinger
På persillerodspuré, tilsmagt med vanilje og toppet med frisk kørvel og citronskal.
Hovedretter
Helstegt oksesteg
Med pommes anna, brændte og syltede løg. Serveres med salvie sauce.
Bøf af selleri
Med stegte svampe, knuste kartofler og brombærvinaigrette.
Desserter
Mørk og hvid chokoladeganache
På sprød bund med æblesirup og portvinsbrombær.
Tarte tartin
Af æbler med flødekaramel og citron sorbet samt sprødt.
Rødbedesyltet laks
Med citroncreme, dildsaltet agurk og radise.
Karamelliseret kammuslinger
På persillerodspuré, tilsmagt med vanilje og toppet med frisk kørvel og citronskal.
Hovedretter
Helstegt oksesteg
Med pommes anna, brændte og syltede løg. Serveres med salvie sauce.
Bøf af selleri
Med stegte svampe, knuste kartofler og brombærvinaigrette.
Desserter
Mørk og hvid chokoladeganache
På sprød bund med æblesirup og portvinsbrombær.
Tarte tartin
Af æbler med flodekaramel og citron sorbet samt sprødt.