Et bæredygtigt univers af smagsoplevelser

Sandwiches og kolde måltider

Nyd et godt måltid i fællesskab mens de ømme ben hviler sig

Et af højdepunkterne til ethvert DHL-løb er, når både løbere og heppere samles for at spise sammen. Derfor har vi gjort os umage for, at der er noget for enhver smag. Alle retterne er portionsanrettet og nemme at spise. Det eneste du selv skal sørge for er drikkevarer og godt humør.

Bliv inspireret af de mange muligheder længere nede på siden og kontakt os ved at udfylde kontaktformularen nederst på siden. Vi hjælper dig gerne med at sammensætte en lækker menu, som tilgodeser alle.

Bliv inspireret af udvalget nedenfor

Kolde måltider

  1. Kylling med pasta penne vendt i ærtepesto, cherrytomater, kerner, parmesan, oliven og mizuna. (1,2,6,13,15)
  2. Stegt oksekød med nudler vendt i goma dressing, rød spidskål, cherrytomater, springløg, edamamebønner, syltet peberfrugt, syltede bøgehatte, broccoli, peberfrugt, chili, sesamfrø og gartnerens grønt. (1,2,3,6,7,8,13,15)
  3. Frikadeller med kartoffelsalat vendt i rødløg, grov sennep, dijon, kapers, hakkede cornichons, æbletern og rapsolie. Toppet med syltede grønne tomater og karse. (1,2,6,11,13)
  4. Omelet med nudler vendt i goma dressing, rød spidskål, cherrytomater, springløg, edamamebønner, syltet peberfrugt, syltede bøgehatte, broccoli, peberfrugt, chili, sesamfrø og gartnerens grønt. (1,2,3,6,7,8,13,15)
  5. Vegetarfrikadeller med kartoffelsalat vendt i rødløg, grov sennep, dijon, kapers, hakkede cornichons, æbletern og rapsolie. Toppet med syltede grønne tomater og karse. (1,2,6,11,13)

​Power bowls

  1. Power bowl med kylling, broccoli, tomat, avocado, bagt sød kartoffel, peberfrugt, kikærter og sommerspidskål. Hertil basilikumspesto. (6,9,15)
  2. Power bowl med broccoli, tomat, bagt sød kartoffel, peberfrugt, kikærter og sommerspidskål. Hertil basilikumspesto. (6,9,15)

Dagens bowl

  1. Sæsonens grønt. Varierer fra dag til dag og kan indeholde mejeri. (1-15)

Smørrebrød

  1. Fiskefilet med remoulade, tomater, urter og citron/
    Æg og rejer med mayo, citron, tomater og grønt.
    (1,2,3,5,8,11,13)
  2. Roastbeef med remoulade, agurkesalat, peberrod, ristede løg og gartnerens grønt/
    Æg og tomat med mayo, rødløg og urter.
    (1,2,6,8,11,13)
  3. Rullepølse med sky, løg, tomater og gartnerens grønt/
    Kartoffel med agurk, rygeostecreme og urter.
    (1,2,6,8,11,13)
  4. Roastbeef med remoulade, agurkessalat, peberrod, ristede løg   og gartnerens grønt.  Kartoffel med agurk, rygeostecreme og urter. (1,2,6,8,11,13)
  5. Flæskesteg med rødkål, agurkesalat, svesker og urter/
    Dagens hjemmelavede pålægssalat.
    (1-15)
  6. Kartoffel med agurk, rygeostecreme og urter/
    Svampesalat, cornichons, løg og gartnerens urter.

    ( 1,2,6,7,8,11,13,15)
  7. Frikadelle med rødbede, agurkesalat og urter/
    Rullepølse med sky, løg, tomater og gartnerens grønt.
    (1,2,6,8,11,13)
  8. Paneret pastinak med remoulade, citron, tomater og urter/
    Æg og tomat med mayo, rødløg og urter.
    (1,2,6,8,11,13)
  9. Svampesalat med cornichons, rødløg og gartnerens urter/
    Grøntsagsterrin med syltede grøntsager og urter.
    (1,2,6,7,8,11,13,15)
  10. Roastbeef med remoulade, peberrod, agurkesalat, ristede løg og gartnerens grønt/
    Æg og rejer med mayo, citron, tomater og grønt.
     Gluten/Laktosefri (2,5,7,8,11,13)
  11. Kartoffel med humus, agurk og gartnerens urter/
    Æg og tomat, mayo, rødløg og urter.
    Gluten/Laktosefri 
    (2,7,8,11,13,15)
  12. Dagens veganske smørrebrød. (1,4,7,8,9,10,11,13,15)
  13. Kokkens udvalgte smørrebrød. (1-15) 

Sandwiches

  1. Kylling og bacon med tomater, agurk, salat og karrycreme. (1,2,6,11,13)
  2. Skinke og ost med agurk, tomater, salat og sennepscreme. (1,2,6,11,13)
  3. Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og sennepscreme. (1,2,6,11,13)
  4. Roastbeef med remoulade, peberrod, tomater, agurkesalat og salat. (1,2,6,11,13)
  5. Tunsalat med agurk, rødløg og salat. (1,2,3,6,11,13)
  6. Æg og tomat med agurk, rødløg, salat og sennepscreme. (1,2,6,11,13)
  7. Italiensk salami med grillet artiskok, oliventapenade og salat. (1,6,8,13,15)

Rugbollesandwich

  1. Røget laks og røræg med purløg, salat og sennepscreme. (1,2,3,6,11,13)
  2. Frikadelle med rødkål, agurkesalat og sennepscreme. (1,2,6,11,13)
  3. Æg og tomat med agurk, rødløg, salat og sennepscreme. (1,2,6,11,13)
  4. Svampesalat med cornichons, rødløg, sennepscreme og   gartnerens urter. (1,2,6,7,11,13,15)

​Tapas

  1. Dagens tapasbræt med foccacia brød. (1-15)

Allergeneliste

Vær opmærksom på at tallene, der står i parentes, er allergener, som indgår i det specifikke måltid.
I listen herunder kan du se, hvilken allergene tallet referer til. Er du i tvivl, må du endelig spørge os.

 

Lyder det interessant?

Er du interesseret i at bestille sandwiches eller kolde måltider til årets DHL løb skal du blot udfylde kontaktformularen nedenfor, og du vil blive kontaktet af os.

 

Kontakt vores arrangementskoordinator
 

Line Møller
Arrangementskoordinator
tlf: 70 22 82 12

Kontakt os!